Despre Noi

INCHIRIERI AUTOCARE & MICROBUZE

Societatea noastra de transport a luat fiinta in anul 1997 si va ofera servicii de inchirieri microbuze, inchirieri midiautocare, inchirieri autocare, si servicii de transport persoane, obiectele noastre principale de activitate fiind inchirieri autocare si microbuze.

Marius PetricaAdministrator

S.C. OMERTA IMPEX SRL ofera servicii de transport persoane la standarde europene. Experienta dovedita in acest domeniu, Cat si profesionalismul angajatilor este atuul principal care ne-a impus pe piata.

Detinem si punem la dispozitia clientilor un parc modern. Societatea noastra desfasoara activitati de transport personae regulat si ocazional in Bucuresti si in toata tara, atat pentru personae fizice cat si juridice.

Astfel din zecile de mii de turisti care au circulat cu OMERTA IMPEX SRL au fost multumiti si au devenit clenti permanenti.

SC OMERTA IMPEX SRL garanteaza calitatea serviciilor oferite deoarece principiul dupa care ne ghidam in activitate este singuranta ca atat transportatorul cat si calatorul sa fie multumiti.

Fiind constienti de existenta unei concurente puternice pe piata trasportului de personane, conducerea administrativa a societatii doreste un echilibru permanent intre doleantele beneficiarului si interesele societatii.

Pentru alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

MISIUNEA NOASTRA
AUTOCARE DE INCHIRIAT

Inchirieri autocare confortabile la un raport calitate-pret imbatabil.

SERVICII DE CALITATE

Servicii de transport persoane la standarde europene.

MICROBUZE DE INCHIRIAT

Inchirieri microbuze confortabile la un raport calitate-pret imbatabil.

INCHIRIERI AUTOCARE & MICROBUZE

SC OMERTA IMPEX SRL

Suntem deschisi la cooperare cu alte companii. Putem stabili impreuna relatii profitabile de afaceri pe termen lung. Oferim servicii profesionale de transport persoane.